Menu

Menu

Bekijk hier de uitgebreide menukaart van Restaurant Anjo te Hoeselt.
Contact

Menu

Menu

Vraag naar onze wijnkaart voor een uitgebreid assortiment aan rode en witte wijnen.

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Menu

Sauzen (supplement € 3.00)

Stepsaus – Champignonroom – Champignon natuur –
Provençaalse – Peperroom – Bearnaise - Stroganoff –
Kruidenboter – Looksaus – Mosterdsaus – Kruidensaus - Natuur
  • Al onze gerechten worden geserveerd met frieten, puree of kroketten
  • Wens je liever geen garnituur? Geef een seintje zodat we voedselverspilling kunnen vermijden.
  • Supplement stepfrietjes + € 1,00

Wat zijn de bakwijzen van rundsvlees?

Bleu: het vlees is aan de binnenzijde nog volledig rauw.
Saignant: het vlees is meer gebakken zodanig dat het aan
de binnenzijde nog bloederig is.
A point: Dit vlees is helemaal niet meer rauw aan de
binnenzijde, maar toch nog vrij sappig.
Bien cuit: Het vlees is goed gebakken en is niet meer rauw
aan de binnenzijde. Het vlees zal duidelijk droger
zijn dan de vorige bakwijze.


Menu

Loopt het water je al in de mond? Reserveer hier!
Contact
Share by: